.
SRT'den sayın Ali Yavuz'a Sorular:
1-
Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı
malatya da muharrem
benim sorum hepsine:
stüdyolarına neden bir yönetici niye bir teknik kadro veya futbolcuardan konuk alamıyorlar. yasakmı var.
|
2-
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Her üç proğramadır
Sayın moderatör; Sizlere ve konuklarınıza iyi akşamlar....
Sivas'tan Emre Alim.
Soru yerine bir öneriyi paylaşmak istedim. Bu paylaşımımı TV'lerden dile getirmenizi de rica ediyorum:
Malum Kurban Bayramı vesilesiyle birçok yiğidomuz, Sivas'ımıza gelecekler. Sivas'ta ikamet eden yiğidoların, il dışından gelecek "memleket ve Sivasspor sevdalılarına" bayram hediyesi olarak (en az) birer adet maç bileti almalarını öneriyorum.
Akhisar karşılaşmasının bayram günü ve Sivas 4 Eylül stadyumunda olmasının bir şans olduğunu düşünerek stadyumun full olacağını tahminle, yiğidoların biletlerini almakta acele etmelerini öneriyorum.
Paylaşırsanız sevinirim... Teşekkürler...
|
3-
Alıntı:
karasarlıyiğido Nickli Üyeden Alıntı
Fettah ünal sivas
iyi yayınlar benim sorularım:
1. Doğa sizce o formayı hakedecek ne yapıyor
2. Murat akça ve racnoch niye oynamıyor
3. Milan cerny gibi sağ sol açık ve hatta orta saha oynayabilen bir futbolcu niye kullanılmıyor
|
4-
Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Benim sorum 3 yerel kanalımızla Rıza hocaya
Benim sorum Rıza çalımbay'a neden Erhan'ı stoperde ısrar ediyorsun? Bu futbolcu Beşiktaş'ta sağ bek oynuyordu,üstelikte Uğur kavuk'un olmadığı bir haftada niye ısrarla defansın göbeğinde oynattın, Rıza hoca amerikayı yeniden keşfetmeyemi çalışıyorsun,birde Adem Koçak'ı ned diye aldın geleli adamın bir maç oynadığını görmedik
Birde kupa maçlarını tvler verecki mi.
|
.