Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.10.2012, 12:21   #8
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

•2 haftadır devam eden inanılmaz kötü futbol...Sahamızda bedavadan puan dağıtmaya devam ediyoruz...Bursa maçında da rakip bizi uyutmuş sonra ilk geldiği pozisyonda golü bulmuştu...Bu maç da böyle oldu...İlk yarı resmen 1 kişi eksik oynadık...Sahada futbolcu görünümlü DOĞA adlı bir hayalet vardı..Aldığı her topu bırak basitçe pas atmayı hep rakibe ve hücümdayken kaptırdı ve ortasahanın içine etti...Maraton tribünü Doğa dışarı diye bağıracakken diğerleri onlara engel oldu...Kadir de sağolsun Doğaya yardımcı olmaktan çekinmedi! Geçen hafta bu kadar kötü oyununa rağmen neden Doğa ilk 11 başlar acaba torpili mi var demiştim ve hakketen torpilinin olduğunu sağlam ağızlardan öğrendim! Ve bu durum o kadar üzücü ki benim Rıza hocaya olan güvenimi sildi attı! Zamanı gelince bunun ne olduğunu açıklayacağım...

•Bu kadar daha Uğur Kavukla, Hayrettinle, formsuz-ruhsuzm Grosickiyle, zorla stoper yapılmak istenen Erhan Güvenle ve hayalet Doğayla nereye kadar gidecek? Futbolunun son demine gelmiş adamların yerine alternatif isimler, genç isimler neden sezon başı düşünlüp de alınmaz? Uğur gibi futbolun son deminde olan bir topçu en fazla 1 sene maksimum performans gösterir ya sonrası?

•Petkoviçten sonra kaleci sıkıntımız ortada...Rıza hocanın ekibi kaleci konusunda sınıfta kaldı...Borjan denen şovmen dün sahnedeydi...İlk yarıda taç atılıyor adam kaleyi bırakıp taçtan top almaya çıkıyor! Yediğimiz 2.golde öyle bir pozisyon hatası yapıyor ki hem golü yiyoruz hem de kendini sakatlıyor... Erhan güveni stoper yapmaya çalışırsan defansın delik deşik olur ve kontralardan böyle golleri yersin...Kadirin kulağı acilen çekilmeli...Adem Koçak ve M.Nas artık bi Doğa bi Kadir kadar ilk 11'i hakediyordur herhalde!

•Önümüzde sanırım Ordu maçı var ve benim hiç ümidim yok...O maçtan alıncak kötü sonuç ve ardından iç sahadaki gelebilecek olumsuz bir tablo Rıza hocaya yolu gösterebilir, mendiller hoca için sallanabilir...Zira bu taraftar bjk konusunda yaptığı yaralayaıcı açıklamalara rağmen hocaya yine de sahip çıktı ama bundan sonrasında sanırım kredisi bitti...Rıza hoca takımı bataklıktan aldı ve play off oynatarak müthiş bir başarı yakaladı ancak bunu yaparken unuttuğu çok önemli birşey vardı: Takımı yeniden yapılandıramadı...Hala Uğur Kavuğa bağımlı olarak oynuyorsa, 1 senedir formsuz Kamil'i çeviremiyorsan içeride önemli sıkınıtlar var demektir...Önümüzdeki günler sanırım takımımız adına önemli şeylere gebe, görünen köy klavuz istemez...