Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.10.2012, 13:19   #20
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

maçı izleyemedim radyodan takip ettim görmediğim takım hakkında yorum yapmak uygun değil sadece korktuğum başıma geldi nezamanki favori olduğumuz maçvar kesin puan kaybediyoruz akhisar bizim ilk çıktığımız yılgibi oynuyor 9 kişi defans yap atarsan üstüne yat taktiği bu taktik bize karşı tuttu bu tür rakiplere karşı ilk yarımsaatte skoru bulamazsan üstüne bide gol yersen rakip dahada kapanır açmakda zorlanırsın öylede oldu ilkyarı girdiğimiz pozisyonlar var atsak skor böyle olmazdı oyuncularımız ruh gibi radyoda seyircinin sesi iyi geliyordu sahadaki kadro bana göre yine yanlış çıkmıştı böyle çağdışı top oynayan takıma karşı 2 önliberoyla oynamak neyin nesi anlamadım sağbek erhandan stoper yaratmak heralde rızahocanın icadı olsa gerek kenarda muratgibi raynoch gibi cerny adem gibi adamlar oynamazken erhan doğa oynaması adilmi?farkındamısınız rıza hoca nezamanki defansın dengesiyle oynadı raynohcu yedeğe çekti sivasspor 2haftada 6 gol yedi erhandan stoper olmaz pedriel tüm iyi niyetine rağmen 90 dak oynamaz duruma göre son 30 35 dak daha faydalı oluyor sahadaki klas(kalas)oyuncularımız groseçki 7 8 şuttan bitanesi kaleyi tutmazmı?erman seni 2yıl oynaman için bekledik gecen sezon az kıpırdadın busene tık yok seni kaçyıldaha bekliyeceğiz ?kadir geçensezon bu ligin eniyi önliberosuydun nedir bu vurdumduymaz halin?navratil sen bu takımın defansının belkemiğiydin son 2 haftadır senin hataların yüzünden dandik goller yiyoruz uğurefendi taçatacan diye 90 dakkada 2 orta yapacan diye seni kaçyıldaha izliyeceğiz doğa kardeş torpilin nereden söylede bizde bilelim eneramo geçensezon çok iyiydin neoldu sana karaboğa ?bu oyuncular kendini toparlıyana kadar rıza hoca inadından vazgeçenekadar takımdan umudum yok hakeme gelince eneramonun düşürüldüğü pozisyonlarla geçen sezon aleyhimize verilen penaltıları karşılaştırsınlar hangisi daha penaltı?borcan numara yaptı diyenler inşallah sizinde diziniz kırılsın diyorum alınacak 3 puan çok kıymetliydi yazık artık sadece ligde kalma mücadelesi yaparız bu oyunla borcana çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir devre arasına kadar bu takıma iyi golcü çok iyi önlibero çok iyisağbek çok iyi ortasaha çok iyi kaleci alınması gerekir yoksa bu oyunla bu taktikle bu takımla hedef medef olmaz bayramı bize zehir zıkkım eden tüm teknik heyete ve ruhsuz oyunculara sonsuz teşekkür ediyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...