Cevap: Futbol Analiz'e Sorular -29.10.2012
Turan Suzan / Münih-Almanya
Öncelikle sizin, konugunuzun ve tüm Yigidolarin Cumhuriyet Bayramini kutluyorum.
Benim 3 tane sorum olacakti:
1- Forvet arkasi oyuncularimizin (Grosicki, Aatif, Erman) cezasi, sakatligi veya formsuzlugu sözkonusu olunca Cift Forvet sistemine dönemezmiyiz?
Abdülkadir bana göre kesinlikle yedek olmayi haketmiyor ve son haftalarda sonradan girdiginde bile takimi tekrar canlandiriyor ve Eneramo ön tarafta Antalya macindaki gibi top tutmakta zorlaninca yanina Pedriel veya Abdülkadir gibi partner iyi olmazmi?
Pedriel'i sadece kanatta görüyoruz oysaki adam forvet.
Bir yandanda oynadigimiz 4-2-3-1 sistemi oturmus bir sistem, sizce Riza Hoca riske girmek istemiyormu yoksa taraftarin görüslerini ciddiye almayip kendi yolundanmi gitmeye niyetli?
2- Yurt disina forma satisindan ümidi kestik gurbetciler olarak ama Sivasspor Storedan alanlar bile hatali dikis, yamuk armadan falan bahsediyor yönetim bu konuya neden el atmiyor kac milyon Sivasli var diye övünüyoruz bu kulüp bu alana neden bu isten anlayan isci almiyor? Sivas taraftari sessiz, fazla fanatik degil diyemi ciddiye almiyorlar acaba?
3- Yagmurlu, karli günlerde taraftara kirmizi yagmurluklar dagitilamazmi? En azindan tribünlerimiz siyah degil kirmizi gözükür hemde taraftarlarimiz islanmaz.
Iyi yayinlar diliyorum...
|