Cevap: Futbol Analiz'e Sorular -29.10.2012
Atilla...
Çatalzeytin/Kastamonu
Takımın hali meydanda bunu buradaki arkadaşlarımız gayet güzel açıkladılar. Umarım gerçek orta yol dedikleri doğrulara Yönetim kadromuz bir çare bulurlar.
Benin asıl vurgulamak istediğim nokta sitemize bu bir hafta içinde yapılan saldırılar ve sebepleri... Nüfus cüzdanlarında Sivas diye yazanların hangi amaçla ne için yaptıklarını çok merak ediyorum. Ben hayatının 18 senesini Sivasta geçirmiş aslen Sivaslı olmayan bir vatandaşım. Hayatımda futbolun içinde çok bulundum. Her zaman, zamanım ve iş imkanlarım olduğu müddetçe Sivassporumuzu destekledim, lakin ben bunları düşünüp tüm imkanımla Sivassporluyum Sivaslıyım addediyorken bu kişi veya (ben onlara mikrop diyorum) mikroplar neden bizlere el attılar çok merak ediyorum. Sizlerde bizim sitemizdeki yönetim kadrosundan haberdarsınız belki. İçimizde, rant ve çıkar amacımızın olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Özetle bu menfur saldırıyı birde sizin programınız vasıtası ile kınıyor iyi yayınlar diliyorum.
Saygıyla selametle...
Atilla....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|