Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç
Alt 03.11.2012, 08:21   #42
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç

Sivas taraftarı biraz bilinçli olmalı. Diğerlerinden farkını ortaya koymalı. Üç-beş hafta işler sıkıntılı gidince yönünü ve düşüncelerini değiştirip, anlık kararlar veren bir topluluk olmaktan tamamen uzaklaşmalı. Rıza Hoca konusunda siteye her girişimde yapılmış olan, hocanın gitmek zorunda kalacağına/gitmesine yönelik tehditvari taraftar yorumlarını üzülerek okuyorum.

Kısa vadeli düşünme, anlık-tepkisel kararlar verme, ve bu ifade şekli bize yakışmıyor. Sivas taraftarı düşünce yapısını ve karar verme mekanizmasını olabildiğince çok eski zamanlardan başlatıp önündeki daha uzun vadeli zaman dilimi için cevaplar üretebilmeli.

Rıza hocanın bu takımı çukurdan çekip çıkarttığını, ezilmiş ruh halini üzerimizden attığını, başkan içerideyken yani zor günümüzde tek başına saha içi ve saha dışı mücadele ettiğini unutmayalım. Her takımın inişli çıkışlı günleri olur. Bizim de oluyor nitekim. İş bu halde hocaya yüklenip karalamak, teknik kadro, yönetim, futbolcu ve diğer taraftarların moralini daha da bozmak zorda olan durumu daha da kötüleştirecektir. Biraz akıllı olup akıllı yorum yapalım.

Yapılacak olan eleştirilerin oynanan futbol ile sınırlı kalıp, bunun dışına çıkmaması Sivassporumuzun menfaatinedir!

Şahsen başkanımıza ve Rıza hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor'un kupa kaldıracağı günlerin de birgün geleceğine olan inancım tamdır. Güzel günleri başkanımızla, hocamızla ve hep birlikte yaşayacağız. Üzerimize düşen her zaman destek olmaktır, üzerimize düşeni yapalım. Gerisi Allah kerim!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...