Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç
Alt 05.11.2012, 08:04   #84
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 05.09.2012
Mesajlar: 647
Thanks: 1.133
408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Orduspor maçı final gibi bir maç

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin gördüklerini Teknik drektör görmüyormu zannediyorsunuz Ne çok Futboldan anlıyoruzki her kez kendini Teknik drektör zannediyor Geçen akhisar maçında bazı taraftarlara yakışmayan maça ilk yarısının bitmesine 5 dakika var doğa diye tepki sloganları var takım oynarken 0-0 takıma ve oyuncuya moralsizlik veriyor vediğimiz 10 lira sanki takımı kurmuşuz gibi tepkide bulunuyoruz malesef gelen taraftarda Futbol kültürü yok Kültürü olan Anadolu takımları belli zaten bazıları ligdede yok şu anki taraftarda destekleme bilinci yok köstek olma var en ucuzu 5 lira bunu verip Sivasspor maçına gelmekten aciz Süper lig nimettir sivas için bunu anlamaktan aciz .Aynı şeyi yine söylüyorum ben Rıza Hocayı başarılı buluyorum bazı nankörler var yok değil O gitsin Bülent uygun gelsin diyenler var bunun gibi bilinçsiz,nankör ve sivassporun geleceğini düşünmeyenler var Bülent uygun denen adamın gittiği takımlarda ne yaptığı belli O dönemde Sivasın başarısının salt ondan olduğunu zannedenler var bu görüldü ilerki zamanlarda bu da ayrı konu.
Heeee Gardaşım benim şimdi bildin. O 35. dakikada Doğa dışarı diye bağıranlar var ya onları ben organize ettim. Sende elini kolunu sallaya sallaya arkaya dönüp aynı burda okuduğun teraneyi okuyanlardansın gilaba... Alın size dün akşam ki görüntüsüyle Doğa. Tepe tepe kullanın. S,z moral moral dedikçe bu adam (Rıza Hoca) yaptıklarıyla söyledikleriyle Sivas halkını aptal yerine koymaya devam edecek. Siz moral dieyin gardaş Ordu maçında Doğayı forvet arkası oynattı. Çünkü kadir de Mehmet Nas'Ta formunda Doğayı koyacak yer bulamadı. Haftayada Forvet oynatır. Ben gene maçtayım o formayı haketmeyen herkes dışarı. Gerekirse çekirdek çıtlayan bakalım ikinci yarı ne olacak diyen kuru kalabalıkda dışarı. Ben verdiğim 10 liranın derdinde deüğilim
UYanın takım gidiyor. Çekirdek torbalarınızı elinizden bırakın takım gidiyor. 10 lirlarınızda başınıza çalı9nsın takım düşüyor. Ligde bizden kötü top oynayan takım yok. haketmeyen adamları koca Sivasın gözünün içine baka baka oynattığı gibi , koca takımında gözünün içine baka baka oynatıyor. Takım içi dengeler alt üst olmuş hala moral diyorsunuz. O morali uyguladığı adaletle Rıza Hoca verecek.
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...