Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı
Gardaşlarım kimseye soru sormaya gerek yok. Eskişehir maçında göze batan kim varsa dışarı diye bağıracağız. Doğa oynamıyor mu? Dışarı - Atiila saçma sapan gol mü yedi dışarı - Eneramo koşmuyor mu dışarı- Rıza hoca dışarı almıyor mu istifa-- Onlar gider biz kalırız. Onlar beşiktaşlı - Nijeryalı bilmem nereli biz Sivaslıyız Sivassporluyuz. Kimsede bana destek köstek muhabbetyi yapmasın. Rıza hoca Sivas halkıyla dalga geçiyor. Doğa yı oyunda tutabilmek için üç tane aynı pozisyonun adamını oynattı. Eneramo geldiği senenin son dönemlerinde forvet arkası oynamadı mı? Al hiç denemediğin Abdulkadiri koy arkasına eneramoyu - Doğa nın yaptığını o kadro da herkes yapar.
|
Yazdığım yorumda haklı olduğumu dün akşam olup bitenleri okuyunca anladım. Padişah Rıza efendi taraftar kendi işine baksın demiş. Taraftar taraftarsa işine bakar böyle bir saygısızlığı kabullenmez. En başından beri söylüyorum Rıza Hocayla Sivassporun arasına mağlubiyetler giremez-girmedi. Ne girdi 1- Adaleti sağlayamadı burayı babasının çiftliği sandı kontenjandan adam oynattı 2- Sene başından beri bir Beşiktaş türküsü tutturdu Sivası Sivaslıyı ayaklar altına aldı dünde açık açık taraftarı yok saydı saygısızlık yaptı. Gün bu gündür Eskişehir maçı sonrası 5-0 kazanmış olsak bile Rıza Hocaya durumu özetleyici tezahürat yapılmalı diycem ama bu sitede ŞAKŞAKÇILAR var bu sitede ÇEKİRDEKÇİLER var. Geri kalan masaya yumruğunu vuracak gardaşlarımda ''onların elini kolunu sallaya salllaya gardaş sessiz olunda maçı izleyek... Gardaş takımın moralini bomayın gibi'' baskıları sonucu sessiz kalıyorlar. RIZA DÜŞÜRENE KADAR DEVAM bakalım şakşakçılar o zaman neyin peşinden koşacak. Rızayla beraber Beşiktaşa mı giderler yoksa 3 büyütülmüşlerine mi dönerler bilemem. Ama biz Sİvaslıyız, Sivassporluyuz herkes gitse biz burdayız.