Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız
Alt 07.11.2012, 20:05   #42
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız

rıza hocanın röportajında dinledim hızlı iyistoper iyiforvet ve ortasaha mutlaka almamız gerekiyor dedi haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var transfer konusunda sivassporun son 3 sezonuna bakmak lazım gelen giden futbolcu trafiğine bakmak lazım takım iskeletini bülent hoca takımı daıttıktansonra kuramadık aldığımız oyuncuları genelde yumurta kapıya dayanınca aldık şöyle ağız tadıyla adam gibi kadroyla sezona başlıyamadık hiçbir hocada şöyle adam gibi sağlam takım kuramadı herkes kendi güvendiği adamları aldı fazla kafa ütülemeyim bana göre bu takımın çok iyi sağbeke [uğur erhan yetersiz]çok iyi sağaçığa [pedrielden mehmet nasdan ademden çakma sağaçık olmaz]çok iyi önliberoya [kadirin performansı yetersiz adem ve doğada bu takımın önliberosu olamaz mehmet nas elinden geleni yapsada yaşı itibariyle yetersiz]çok iyi stopere [navratil zaten çok üst düzey stoper değil raynoch desen yine öyle murat desen sağlamken oynamıyordu şimdi sakat ]çok iyi forvete [eneramo çok yalnız pedriel geçen sezondan kötü elinden geleni yapsabile abdulkadir bence layık olduğu ligde oynamalı çok güvenmiştim yetersiz ]kalecilerimiz aslında iyi sayılır sezon sonuna kadar idare ederler sakat çoğu senecky zaten gözden çıkarılmış korcandan hayat yok nihat yedek kaleciolur borjan sakatlanmazsa anca idare eder atilla aratransferde isteyene üstüne para verip gönderilmeli
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...