Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Alt 08.11.2012, 11:54   #25
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hani biri birine iyilik yapar ve bu iyiliğini de sürekli başına kakar ya seninki de onun gibi birşey.

Bakınız.. Destek verelim noktasında tartışmam ama ne olur ikide bir "çok kötü yerlerde" deme lütfen. akıllara başka yerler geliyor..

Sanki BAL liginden, kurtardınız...
Gayet iyi anlıyoruz serzenişinizi...
Ama lütfen... Böyle bir daha söylememenizi istirham ediyor ve bekliyoruz.

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.
Bazilari kizacak bana ben direk konusuyorum diye ama Riza hocanin yaptigi resmen basa kakmak. Gibi si fazla. Sanki biz Süperlig´de 2. felan olmadik hic. O zaman cok mu zengindik? Basarilari kendine mal ediyor, basarizlik durumunda mazeret hazir. Efendim neymis maddi durumumuz iyi degilmis.

Abdulkadir konusuna gelince, Riza hoca´nin yaptigi tamamen ayip, Abdulkadir´i harciyor resmen, istedigi seviyeye tam gelmemismis, külahima anlatsin. Eneramo sanki cok iyi seviyede, rezilleri oynuyor bana sorarsaniz. Skor 0-0 ken Abdulkadiri oyuna alirsa belki kendini gösterma sansi olur. Insan Allah´tan korkar takim maglup durumda iken 90. dakikada oyuncu degistirmeye, Kaan´ada Güngören macinda aynisini yapti. Hadi son dakikalarda önde oluruzda oyunu sogutmak, zaman kazanmak icin degisiklik yaparsin onu anlarim.

Gördügünüz gibi hakaret icermiyor yazdiklarim ama Riza hoca´yi hic begnmiyorum, yaptiklarini yanlis buluyorum, bunuda yazmaktan hic kacinmayacagim. Kim ne derse desin.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...