Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Galibiyet güzel ama!!
Alt 12.11.2012, 15:07   #38
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Galibiyet güzel ama!!

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor dün akşam zor, zor olduğu kadar da staratejik bir maçı kazandı. Rakip son haftaların en formda ve çıkışta olan bir takımdı. Sivasspor ise 4 maçtır kazanamamanın verdiği moral bozukluğu ve stresiyle maça çıktı. Üstelik bir çok eksiği vardı. Kaleci Borjan ve Aatif ilk onbirde başladı ama bu iki futbolcuda mecburiyetten forma giydi. Ön liberoda Kadir’in cezalı olmasıda Sivasspor için başka bir handikaptı ama ne olursa olsun maçı kazanmasını bildi. Bu yüzden futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum.

Golü 14. Dakikada bulan Sivasspor oyunu kendi sahasında kabul edip uzun toplarla rakip kalede gol aradı. Sivasspor sürekli sol kanattan gitmeye çalıştı ama bunda başarılı olamadı. Sağ kanattan ise neredeyse tek bir atak yapamadı. Aatif’in henüz tam iyileşmeden maça çıkması da bunda etkili oldu. Maçın başlamasına yaklaşık 15 dakika kala stada geldim ve Mehmet Nas’ın saha kenarında acele acele ısındığını gördüm. Elimdeki esame listesinde Mehmet Nas’ın yedek olması kafamı karıştırdı, Sonradan öğrendiğime göre takım ısınırken maraton tribününden bazı taraftarlar Doğa’yı protesto etmiş ve bu yüzdende hoca Doğa’yı onbirden çıkarıp Mehmet Nas’ı koymuş. Bence isabetlide olmuş, çünkü Mehmet Nas dün en çok koşan isimlerin başında geldi.

Ama maçtan önce Doğa’ya, taraftarın yaptığı hareket doğru mu? derseniz, kesinlikle doğru değil derim. Bu takımda gerçekten protesto edilecek birisi varsa o da kesinlikle ve kesinlikle Grosicki’dir. Haftalardır yaptığı gibi dünde yine aldığı topların büyük çoğunluğunu ya olumlu kullanamadı, ya da rakibe kaptırdı. Ama ne gariptir ki, Grosicki çıkarken bizim taraftar kimseye yapmadığını ona yapıp “Grosicki, Grosicki” diye tezahürat yaptı. Bizim taraftar ne zaman iyiyi kötüyü ayırt edecek?, ne zaman taraftar olarak devreye girip tezahürat yapacak? doğrusu çok merak ediyorum!

Bir çift sözümde Eneramo’ya olacak. Dün sadece üç defa kaleciyle karşı karşıya kaldı atamadı. Bir çok gol pozisyonunu harcadı, her geçen hafta biraz daha düzelir diye beklenen Eneramo nedense, geçtiğimiz sezonlarda daha zor pozisyonlarda yaptığını bu sezon yapamıyor. Ama şu da bir gerçek; ileride top tutan, rakip stoperleri zorlayan, dahası takıma katkı yapan bir futbolcu olduğu için onun bu golleri kaçırmasına da fazla bir şey söylememek gerekir.

Sonuçta Sivasspor çok önemli bir galibiyet aldı, onun için tebrik ediyorum. Fakat bu futbol her zaman maç kazanmak için yeterli olmayabilir, bunu da hatırlatmakta yarar var.
Aptullah abinin bazı görüşlerine bende katılmıyorum ama grosicki konusunda söylediğine imzamı atarım.Grokickiyi savunanlar maçı iyi seyretsin. Bir futbolcnun maç içinde bu kadar pas hatası,bu kadar top ezmeye hakkı varmı. Bizin için isimler değil Sivasspor önemli,bunu herkes böyle bilsin
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla