Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Son Dakika!!! Doğa kentten ayrıldı
Alt 15.11.2012, 08:37   #14
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Son Dakika!!! Doğa kentten ayrıldı

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğa'nın gitmesine üzülmedim olayların bu noktaya gelmesine ve Doğa'nın bu şekilde Sivas'tan ayrılmasına üzüldüm.Ayrılık bu şekilde olmamalıydı.
Bir futbolcu, sahaya "kötü oynayıp yuhalanmak istiyorum" diye çıkmaz. Kötü oyununun neticesinde takımının mağlubiyetine de vesile olabilir.

Ancaakkk...

Hiç bir futbolcuya; Defol git.. adi insan ....... veya yazamadığım ve insanlığa yakıştıramadağım galiz küfürlü tepkileri söylemeye kimse ama hiç kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum.

Onun da ailesi, çoluk çocuğu sevenleri var. Onunda en az senin benim kadar onuru, gururu var. Bugün Doğa'ya yarın kime olacak endişeleri futbolculara yerleşirse; kimse kusura bakmasın Sivassporu süper ligde zor görürüz. Çünkü Sivas'a gelen futbolcu olmaz.

Evet, tepki gösterilmeli mi? El Cevap kesinlikle gösterilmeli, ama adabınca, ahlakınca ve insanlıkla olmalıdır. Empati yapıp, o söylediğiniz sözlerin yarısını bir başkası size söylediğinde ne yapabileceğinizi hayal bile etmek istemiyorum. (Tabii çoluk çocuk değilseniz)

Doğa'ya tepkiye evet ama şekline hayır... Trabzonda Hamit örneği veriliyor, "yuhalamak" başka Doğa'ya yapılan başka...

Lütfen herkes ama herkes yapacağı eylemi tepkiyi, süzgecinden geçirmeden dışa vurmasın... Vuran varsa otokontrol sistemi devreye girererek gereği yapılmalıdır.

Belki Sivassporumuz ve Doğa adına hayrılı oldu denilebilir ama gönderilme şeklini tasvip etmiyor, hayırlı görmüyorum. Doğa'ya bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum.

Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...