Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ın yıldızı taraftara seslendi
Alt 16.11.2012, 02:23   #20
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivas'ın yıldızı taraftara seslendi

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erman her ne kadar bu yıl takıma istenilen katkıyı yapamamış olsa da bu kadar eleştiriyi hak etmiyor sanırım.
Elimizde elle tutulur bir erman var. Erman bu takımın vitrin futbolcusudur. Eminim ki Ermanın sözleşmesi sona ersin, onu kadrosuna katmak için pek çok süper lig takımı sıraya girer.
sana hiçkatılmıyorum kardeşım
ust duzey oyuncularımız kamıl cernı gızlı yetenek pedrıel ziya sakat murat akça her ne kadarda takımdan kusturulmuş ve arasıra form duşukluklerıde olsada takım oyunu oynarlar.ermangıbı bencıl değiller aa bıde macera aranıp asıl mevkılerınde oynamayıncada kotu gorunebilirler..yınede takımımızın genç ve gelecek vadeden oyuncuları gönderılen kıvançta gelecek vadedıyordu.forvete cok ıyı top dağıtıyordu sivassporda normal oyuncular raynof enaramo kadir..gerı kalanlar ılk dörde hedefleyebılecek sivaspora yakışmıyor kişisel fikrım...erman geçensenede aynıydı.takım eksıktı ama statda maç seyredenler guzel oynuyor dıyo ıstanbulda tvde ızledığım hıç bır guzel oynadığı maçını goremedım.demekkı top ayağında degılken boş boş koşuyor şöyle bırtane arapası atıp asısyaptığını hatırlamıyorum.ya kornerden asıstıyle gol gelır 50 kornerde bıtane yada serbes vuruştan gol atar. 50 tanede birrr ee bukadar babanızın çiflıği gibi şans bulur her topun başına sen geçersen oda olsun okadar....arkadaşın biri seyırcı gelmıyor demiş erman haklı demişde kardemiş kım kahrolmak için zamanını parasını ve ruhsaldengesını bozsunkı rıza çalımbay devam ederse korkarım kımse stada gıtmeyecek bız gerçek taraftar olarak genç oyuncuların genç yeteneklerın yetişmesınden yanayız hangı ligden gelırse gelsın..skorda önemlı değıl eskı sivasspor gıbı 4 buyukler sıvasa korkarak gıtsın ozamanlar bızım 3lıg oyuncularımız bile vardı para değil ruh ve askı sıvasspor oyuncuları bulsunlar..a birde şuna çok bozuluyorum sivasın ıklımını yok bar pavyon yok sıvasa oyuncu gelmıyor dıyerek memleketı kuçuk duşuren hocalardan nefret edıyorum ankara ve sıvasın sooğukluğu arasında çok buyuk bır fark yok tamamen abartma ve bahane sende rusyadan al hem ucuz hemde yeteneklı csk moskova ıyı takım ama orası sıvastan soğuk herseye bahane bulmayın
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivistar'a Teşekkür Ediyor...