Alıntı:
Külhan Nickli Üyeden Alıntı
Hayirlisi olsun insallah ileride avrupa da oynarizda bunu anlamayanlara anlatiriz ama biraz gec olur ne olurdu bes bin daha olsa kiyametmi kopardi herzaman Atatürkcülügü cumhuriyetciligi kendilerine siper edenler hani cumhuriyet sivasta kurulmustu niye sesiniz cikmiyor neden Ankaraya kadar gidipte bir girisim yapmadiniz sizi idammi ederlerdi ama görecegiz bir zaman sonra gittikde bizi kale alan olmadi diyecekler ama ben sorusturuyorum hic girisim olmadi diyorlar
|
evet ya aradaki fark 5.000. 33.000 de istemiyorduk 30.000 olsa yeterdi. Ama halkın sesine kulak vermeyen yöneticilerin olduğu bir memleket bizimkisi. Belediye başkanına yazdım dedim ki toki yapmasın belediyemiz yapsın bu stadı kahraman olursunuz dedim. Bana mail attılar spor müdürlüğüne gidin söyleyin diyorlar. Ben "bir vatandaş" gidip diyecek ki belediye yapsın! Vizyonu bu belediyenin. Adamlar beni neden kaale alsın ki? Sen kimsin derler. İşte belediyenin yaptığı illere bakın. Bursa, Konya. Hem projeleri belli hem detaylı olarak halka açıkladılar projelerini hem de ikisi de 40.000 üstü. Ben daha önce de söyledim. Bu stadın projesini açıklamıyorlar ısrarla ki ne kadar özelliklerini azaltırsak kardır diyorlar. Şu anda da stadın temeli atılacak hala ortada bir proje yok. Sivasa herşeyin "bu kadarı" layık görülüyor maalesef