Tekil Mesaj Gösterimi
HAKİKAT GAZETESİNİN YANLIŞ HABERİ
Alt 23.03.2005, 10:50   #1
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart HAKİKAT GAZETESİNİN YANLIŞ HABERİ

Haikikat gazetesinde bu haberi yazan muhabiri merak ettim... Galiba maçı izlememiş... Diyor ki; maçta 5000 yiğido vardı ve bunun iki katı kadar da Bursa spor taraftarı var dı diyor ve Yiğidolar yaptıkları tezahuratla 2 kat daha kalabalık bursa taraftarını susturdu diyor.... Ya böyle komik haberler yazarak gülünç duruma düşmeyelim.... İşte gerçek rakamlar.... Sivas seyircisi: 850 Bursa spor seyircisi: 15.000
bumu haber burdan bu haberin tekrar sunumdan kaldrılması istiyorum ... Herkes bilirki sivas spor seyircisi tezahurat yapmaz adı üstünde maçı seyreder. Tezahurat yapan takımını destekleyen orda 20-25 kişilik bir gruptu... Onlarda Yeniçeriler.... Bu şekilde haberlere ihtiyacımız yok ... Bu haberler gerçeklerden uzaklaştırır ve gerçekleri görmemizi engeller.... Burdan Bursa Sporlu taraftarlarıda kutluyorum.... bize karşı hiçbir taşkınlıkta bile bulunmadılar....Umarım bizim seyircimizde günün birinde taraftar olur ve onların destansı haberlerini yazarsınız.... Abuk sabuk haberlere artık tahammülümüz yok..... Ankaralı YİİĞİDO
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır