25.11.2012, 11:21
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
amacım asla siyaset gütmek birilerini aşağılamak değil sadece hemşerilerimin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu söylemek şuanki iktidar sivasa istediği kadar kötülük yapsın tümtesisleri işletmeleri kapatsın üniversiteyide kayseriye kaydırsın askeriyeyide kapatsın üstünede bide sivaslılara güzelce bide simkaf çeksinler beğenmediğimiz 25 bin kişilik stadı 15 bine düşürsün sivas halkı yinede %70 destek olur adamların korkusu yokki sıkıyorsa trabzonun kapasitesini 40 binden 39 bine çeksinler 35 bindemiyorum 39 bin bak bakalım bu zihniyete mensup kim bidaha otopraklara ayak basabiliyor kıyaslanmak istemediğim fakat mecburen kıyaslanmak zorunda kaldığımız şehirler arasında çok büyük kültür adamlık insanlık enönemlisi millet olamamak farkımız var henüz millet olma şuuruna ulaşamadık maalesef yıllar önce 12 yasındaydım sivasın çıkışında şeker fabrikası arsası diye levha vardı paslana paslana bu güne geldik daha çivi çakılmadı cel atelyesi malatyaya kaldırıldı kapatıldı mesut yılmaz denen başbakan namı diğer [yavşak mesut]sivasa ayakbasmadı 13yıl tek çivi çakmadı yinede sivaslılar 6 vekil verdiler o zihniyete siyaseten değişecek birşey olduğunu sanmıyorum artık siyasilere şu mesajı vermişiz bikere[ deveye diken bu sivaslıları ..... yarar ]onlarda buna göre davranıyorlar en küçük korkuları yok maalesef deselerki ey sivaslılar biz sizi çok seviyoruz sizi toptan öpmeye üflemeye karar verdik bide size danışalım refandum yapalım dedik sizi üflemeye EVET mi HAYIR mı deseler %70 evet çıkar herkeslede istediği iddaya girerim böyle birmilletimiz var anlıyacağınız
|
|
|