Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.11.2012, 20:23   #33
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Öncelikle takımı tebrik ediyorum galbiyetten dolayı.Ancak bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.Kayserinin çok önemli eksikleri vardı.Zaten zayıf olan Kayseri'de Riveros ve Stensson gibi takımın en önemli oyuncuları yoktu.

Rıza hoca benim gözümde yine sınıfta kaldı.Rakibin Sağ bekinde sol bek oynuyor ama hocanın Grosicki'yi sağ kanatta oynatacağı tuttu.Evet bencede bundan sonra Grosicki sağ kanatta oynamalı zaten milli takımında ve bize gelmeden önce sağ kanatta oynuyordu ama rakibin sağ bekinin olmadığı bir anda neden bu değişiklik ?

Ama Rıza hocanın şansı yine yanındaydı ve biz yine olmayacak bir pozisyonda saçma bir golle öne geçtik ve rakibin üzerimize gelmek durumunda kaldı.Uğur'un Aatıf'ın ve Eneramonun kişisel becerileri ile fark arttı.

Maç 4-0 olmuş.Oyuna aldığı adamlar 33 yaşın da Abdulkadir'in Kaan'ın yerinde olsam sana hakkımı helal etmem.Taraftar olarakta yazıklar olsun diyorum onlara şans vermediğin için.Biraz kendini geliştir hoca maç kaç kaç olsada 5. defans oyuncusunu sokamazsın hele 2. bir sol beki alamazsın.Biraz cesur ol gençlere şans ver.

Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...