Tekil Mesaj Gösterimi
Kamil Grosicki Gidiyormu?
Alt 26.11.2012, 21:56   #1
babapiton
Usta Yiğido
 
babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 14.03.2009
Mesajlar: 2.683
Thanks: 687
1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Kamil Grosicki Gidiyormu?

Kayseri maçında mükemmel performans sergileyen Kamil Grosicki polonya basınında Queens Park Rangers ve Rusyadan Kuluplerin ilgilendiği iddaa edildi işte haber

http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12...ransferze.html


GOOGLE TRANSLATE
Kamil Grosicki sesle transferi konuşuyor


Kesinlikle Sivas'ta kötü hissetmiyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum - Kamil Grosicki "Spor Yorum" ile bir röportajda söyledi.
24 yaşındaki futbolcu artık Türk olduğunu Sivassporu sezon Jagiellonia Bialystok ile 2010/2011 yılı baharında turdan önce gitti. Uruguay hızlı Polonyalı kanat oyuncusu karşı son maçında "Spor Dergisi" ne göre Fenerbahçe, temsilcileri izledi Queens Park Rangers ve Rusya'da kulüpleri. - Belki de ortalama Sivasspor değiştirmenin zamanı geldi? - Bir gazeteci sorar. - Bunu yüksek sesle ve daha yüksek sesle bahsediyorum. Kesinlikle Sivas'ta kötü hissediyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum. Geçen sezon ben çok gelemez gösterdi. Bu akım sansasyonel olamaz, ama bir şey olabilir gerçeği İngiliz şahit karşı hariç sıra toplantılar. Birilerinin karşı Uruguay maçında beni gördü umuyorum, o benim potansiyel gördüm ..
__________________


SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...