Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Maç Yolumuzu Belirleyecek
Alt 28.11.2012, 20:32   #8
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Maç Yolumuzu Belirleyecek

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konunun içerisinde en can alıcı noktanın, "gidecek futbolcu yok" paragrafıdır. Abdulkadir üzerine yapılan çeşitli spekülatif söylemler de böylelikle sona ermiş oluyor (Oysa Rıza hoca bundan bir ay kadar önce olsa gerek canlı yayında Abdulkadir için -devre arası yollarımızı ayıracağız demişti, hangi söylemi geçerli olacak bekleyip göreceğiz).

Abdulkadir'i 90 dakika olmasa da tek devre olsun izlemeyememenin üzüntüsünü yaşıyoruz... Umarız, Manisapor ile yapacağımız TZK karşısında şans verir ve bu şansı da iyi değerlendirir...

neyin üzüntüsnü yaşıyosun..görende messiyi oynatmıyoruz sanır..abdulkadir in nesi varki üzlyosun..adam ortalama sıradan dandik bi 2.lig topçusu..kaç tane güzel golünü gördünüz...sürat yok...çalım yetenegni yok..hantal...şut desen yok..bu adamın nesini izlemek istyosunuz anlamadım...ben onun yerine bizim altyapıdan 16-17 yaşındaki bi forveti getirp oynatsana beni daha çok heycanldırır...en azından çocuk bi gol atsa mütiş yetenek daha 17 yaşında diyee ümileniriz üstüne düşeriz..türkiyenin de dikkatini çeker...abdulkadir in zaen alınması hata...gereksiz boşa para verilen bi adam..bi an önce yollanmaı fazla bile kaldı