Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?
Alt 29.11.2012, 16:06   #4
FirtinaK
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 16.05.2012
Mesajlar: 291
Thanks: 441
202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 470 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Abdülkadir Ayrılıyor mu ?

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbolcularla sözleşme imzalanırken kulüp sözleşmesi ve fesih konularında sosyal paylaşım sitelerinde bilgi paylaşmama maddesi koyulmalı yasağa uymayan sporcuya yüklü miktarda para cezası uygulanmalı veya ödenecek miktarın büyük bir kısmı ödenmemeli..ayrılacaksan defolur gidersin kardeşim.ne milletin kafasını karıştırıyorsun!
Cokmu kafan karisti? Kafa karisacak birsey yok. Az bile yazmis bu kadar haksizliga. Abdulkadir bir konusursa Riza Calimbay´in kisiligi kalmaz. O yüzden susuyor simdilik. Sen dönen dolaplari bilmiyorsun.

Mesela sen bugünkü macta hoca´nin Abdulkadir´e dün yarinki macta ilk 11 oynayacaksin dedigi halde bugün dalga gecer gibi kararindan vazgectigini biliyor musun? Simdi millet zannedecek ki Riza hoca Abdulkadir bu twiti attiktan sonra onu ilk 11´den sildi. Ama durum tam tersi. Riza Calimbay bu "kallesligi" yaptiktan sonra Abdul´un ümidi kalmamis olmali ki böyle yazdi. Riza hoca Abdulkadir´i tiksindirmeyi basardi, kedndisini tebrik ediyorum, zil taksin oynasin. Eneramo´suyla mutlu olsun. Ama taraftarlari Eneramo mutlu edemiyor, bunuda bilsin.

Konu FirtinaK tarafından (29.11.2012 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Riza yerine Riza Calimbay yazdim
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...