Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Alt 04.12.2012, 20:21   #9
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Biletler Satışa Çıktı

Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar
kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.
abdurahman emmi bende ilave ediyimmi.
kendi sivaslıdır sivasdada oturur,ama karşı tribünde yer alıp sivas'a sövenle aynı koltuğu paylaşır.bunlara yiğido denmez, yiğiitlikten nasibini almamış yaratıktırlar.

Alıntı:
nostalgiaplatz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stad full çekermiş çekse ne olcak. Neden sadece büyüklerin maçında doluyor bu stad hiç irdeledinizmi ? Misafir trıbununde yer bulamayan buyuk takım taraftarları sayesınden o stad full doluyor. Takıyor boynuna sivasspor atkısı. Sivas gol attıgında sivasa soven tipler var. Normal maçlarda stadı doldurmayan 3 buyutulmusum maçlarına direk koşarak gidiyor. Yazıklar olsun bu aramızdaki sivaslı ********* ! . Gerçekten utanıyorum. Süper lig takımın oldugumuza utanıyorum bazen. Yok biletlere zam gelmişte falanda filanda geçin efendım bu lafları Turkıyenın hangı yerınde süperlıg takımının maçını 5 liraya izliyorsun ?
gardaşım ne güzel dedin sen. aslında her hafta stada gidenleri stada alacan gerisinide kovacan.senede 3-4 maça gelecekse ona yiğido denmez onada sivassporumun ihtiyacı yok.ayıp ayıp hemde gidip gs taraftarların arasından sivas söven alalh belasını versin eyle sivaslının
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...