Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gerçek Sivassporluları Görmek İstiyoruz..
Alt 09.12.2012, 01:10   #43
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Gerçek Sivassporluları Görmek İstiyoruz..

Alıntı:
ROMANTİK KATİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben ceza olamayacagı görüsünüde tasıyorum. O pozisyonda Eboe kulaklarını tuttu vs bişeyler yaptı. Saniyesindede hemen topu kullanıp takımını ataga kaldırdı. Yüz ifadesinden numara yaptıgı anlasılıyor. Buna ilave olarakta Galatasaray galip geldigi için bu tarz bir konu gündeme gelmedi. Her hangibir sikayette olmadı. İnsallah benim düsündügüm gibi olur. Aksi takdirde ceza bize pahalıya patlayabilir.
Bu olay Galatasaray´i degil ,dogrudan Federasyonu baglar.Federasyon bizim hata yapmamizi bekliyordu bu amacina ulasti ve ulasacak.Bu yenilgiden cok, hakkimizda cikacak ve aleyhimize olacak bu karar bizim elimizi kolumuzu baglayacak.Sporcuya atilan yanici bir madde ille onu yaralamasi söz konusu degil,burada birfiil yaralamaya yönelik tesebbüs var ,buda suc teskil ederki bu da bizim acimizdan cok kötü sonuclar dogurabilir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla