Cevap: Maçı Değerlendirelim
Boş takımız boşşş....
Değerlendircek bir şey yok, bu oyunla iki hızlı adam takımın defansını kevgire çevirdi. Borjan farkı önledi. Kadir Erman Eneramo Pedriel Adem sıfır da sıfır elde var sıfır... Nerde boş beleş bonservisi elinde adam varsa alırsan, elalemin Lua lua sı Shelton'u seni evire çevire döverler...
Yazacak anlatacak bir şey yok. Hakettik yenildik. Mükemmel bir hakem yönetimi varken bunu değerlendirmeliydik. Şimdi bu güzel moralle!!!! Fenere gideceğiz. Vay anam vayyyy. Düşünemiyorum bile...
Eyy yönetim artık bu takım Rıza Çalımbay'ın değil senin eserindir. Devre arası yok bu pahalıymış yok bunun gelmeye gönlü yokmuş gibi bahaneleri üretmeden adam akıllı 3-4 oyuncu almazsan durumun vahameti ortada... Düşersen bir daha çıkamayacağının farkına varmalısın eyyy yönetim. Bana parayı verseler kuzey kutbunda bile oynarım. Artık bırakın bu ince düdükden bahaneleride alın şu adamları. Yeter artık yeterrr. Sabır taşı kalmadı çatladı....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|