Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.12.2012, 09:46   #93
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Borjan'ın ikinci golde yapacak bişeyi yoktu ama ilk golde başkı bir kaleci olsa bir şey değişir miydi? Bilmiyorum. Ama genel olarak iyiydi.

Hayrettin gayet güzel oynadı. Hiç değilse adam canıyla başıyla mücadele etti. Ziya'nın yokluğunu o kadar da hissettirmedi diyebiliriz.

Murat Akça'nın performansı vasatın üzerindeydi. Çok olumlu bir etkisi olmadı ama topları hızlı çıkardılar genelde. Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur çocuğun, takıma ileride çok faydası olacak gibi.

Erhan Güven açık oynamaya çalıştığı hiçbir zaman top alamadı. Kademede eski maçlarına göre iyiydi. Ben hala tercihimi Uğur'dan yana kullanıyorum.

Rajnoch için de özel bir şey yok. Hücum anlamında daha aktif olduğu maçlar vardı ama dün daha çok mevkisinde kaldı. Bence bu adam her zaman yanında Navratil varken daha iyi oynuyor.

Kadir yine eskisine göre biraz iyiydi ama hala ayağında çok top tutuyor. Bazen öyle bir an geliyor ki sanki topu ne yapacağını bilemiyor, kilitlenip kalıyor. Hani halısahada falan oynarken olur ya bazen, Sivasspor'da oynayan adama sanki o oluyor.

Aatıf dün çok kötüydü. Geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü toparlayamadı sanki kendini. Oysa ilk geldiğinde canavar gibiydi. Umarım düzelir. Kontrataklarımızın alayını kesti sağolsun.

Mehmet Nas'ı görenler Hayrettin gibi, Ziya gibi Sivas'ın çocuğu zannedebilir. Adam ileri yaşına rağmen canla başla mücadele ediyor. Takımın hali çok kötü olduğu için iyi olmasa bile mücadele edeni över hale geldik artık.

Erman yine vasattı. Penaltı konusuna girmiyorum bile, onun dışında da bir varlık gösteremedi. Sadece frikik atışları biraz daha düzelmiş ama ondan da sonuç almayınca neye yarar.

Abdülkadir dün gerçekten çok kötüydü. Takıma hiçbir faydası olmadı. Ne bir top istedi, ne pres yaptı. Ayağına ayda yılda bir gelen topu da en yakınındakine gönderdi çekildi. Rıza Hoca'nın "Bu adam Süper Lig'e hazır değil" demesinde bir sebep varmış heralde.

Eneramo sıradan bir insanın futbol oynaması gibi. Yani ne biliyim, halısahada falan biraz iyi oynayan arkadaş olur ya, işte o. Profesyonellikten oldukça uzak, tamam bir forvet ağır olabilir de bu kadar mı yavaş olur. Şut çekmeyen forvet ne işe yarar ki?

Pedriel'e gelince, çok klas bir futbol oynamaya çalışıyor, ama fizik gücü o kadar zayıf ki ikili mücadelelerde çok güçsüz kalıyor. Bu adamı oynatmak istiyorsanız, bir iki tane hızlı cin gibi forvete ihtiyacınız var. (bkz: Lua Lua)

----

Evet benim görüşlerim de böyle...
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...