Cevap: Transfer 2012
Respect58 e yaptığı araştırma için teşekkür ediyorum..Bahsettiği oyuncu Branislav TRAJKOVIC...Sırbistan ın Voyvodina takımında oynuyor; 1989 doğumlu 1.91 boyunda bir stoper...Youtube daki videosunu ben de izledim...İyi bir oyuncuya benziyor;Blica tipinde bir oyuncu...Çıplak gözle izlemeden bir şey söyleyemem ama Rıza Hocanın mutlaka bu oyuncuyu bir çok kez iletmiştir...Eğer bize gelirse kendini gösterirse rahatlıkla satabileceğimiz bir oyuncu...Oun gelmesi defansta yer alan Navratil,Rajnoch,Murat gibi oyuncuların daha fazla çalışmasını sağlayacaktır..Çünkü geçen 2 yılın iyi oyuncularından Navratil malesef bu yıl çok formsuz; o gelirse herkes kendine çeki düzen verecektir..Bu oyuncu Sırbistan genç ve ümit milli takımlarının da formasını giymiş..Anlaşılan o da diğer Sırp oyuncular gibi futbol hayatını yurt dışında sürdürmek istiyor...Yaşının genç olması bizim için büyük avantaj...Videolarından anlaşıldığı üzere uzun boyuna rağmen ağır bir oyuncu da değil..Aynı Blica gibi uzun toplarla oynamayı çok seviyor...Asıl transfer bombaları orta saha ve forvette olacak gibi..Umarım alınacak oyuncular nokta transfer olur..Gelenler eldekilerden iyi çıkmazsa açıkcası sivassporun ligde işi çok zor ..Bu yıl her takım birbirini yendiği için 2. yarı daha da zor geçecek...
|