Cevap: SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..?
Ben herzaman diyorum gene belirtmek istiyorum. Millete mac beles desen o trübünler dolmaz. En basta taraftara gösterilen bir sevgi saygı ilgi yok. Bizler nasılki teknik heyete yönetime sevgi gösteriyorsak onlarında aynı sevgiyi saygıyı göstermesi gerekiyor. Mevkiler insanlık kavramının öne cıktıgı platformlarda saf dısı kalır. Yani sözün özü Ne yönetim teknik heyetten üsütündür, Ne teknik heyet futbolcudan üstündür, Nede Futbolcu taraftardan üstündür. Hatta ve hatta bu sıralamada taraftarın herzaman kalıcı olacagıda herkes tarafından bilinen bir gercektir. Mecnun Baskanımız hariç hepsini kaldır at bir kenara. Adamlar daha teknik drektörünün neler söyledigini bilmiyor. Hem teknik ekiple hemde taraftarla bu kadar kopukluk görmedim. Sunuda belirtmek isterim. Ben transferler konusunda Rıza Hocaya karsı yapmıs oldugum agır elestirilerden dolayıda ondan özür dilerim. Diger görüslerim devam etsede en azından bu konularda Rıza hocanın bir sucu olmadıgını anladım. Rıza hoca sadece teknik taktik ve taraftarla iç içe olmadıgı için elestirilebilirmiş megerse. Böyle bir yönetimin olabilecegi kimsenin aklına gelmedigi gibi benimde aklımda yoktu. Adam diyorki gerektiginde televizyona vs cıkarız ederiz. Bu zamana kadar cıkmadıgınızın acık nedenini dün gördük. ALLAH askına sen ve senin gibi yöneticiler hiç bir yere cıkmasın. Birseyde beklemiyoruz siz ve sizin gibi yöneticilerden SİVASSPOR taraftarı ve Baskanı kendi kendine yeter Oflaz efendi. Bu taraftar yapılanları unutmaz bunuda aklından cıkarma.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
|