Cevap: Transferde son durum
Eski Başkan Yılmaz, Gekas'ı mı getiriyor?
Samsunspor ile görüşmelerini devam ettiren Gekas, Eski Başkan Kazım Yılmaz'dan güvence istedi. Bunun üzerine Yılmaz telefonda Gekas ile yaklaşık 15 dakikalık görüşme yaptı.GÜVENCE İSTEDİ
Samsunspor Theofanis Gekas’ın işini bitirmek üzere. Kırmızı-Beyazlıların görüşmeyi sürdürdüğü Gekas maddi konulardan önce Eski Başkan Kazım Yılmaz’dan güvence istedi. Gekas’ın bu talebini yönetim ise Kazım Yılmaz’dan yardım istedi. Bunun üzerine Kazım Yılmaz, Theofanis Gekas’ı telefonla aradı.
TELEFONLA GÖRÜŞTÜ
Yunan golcü telefonda yaklaşık 15 dakika görüşen Yılmaz’ın Gekas’a, “İçin rahat olsun ben varmışım gibi gönül rahatlığıyla Samsun’a gelebilirsin” dediği öğrenildi. Gekas ve Yılmaz arasındaki bu konuşmanın ardından ise Samsunspor’un yıldız futbolcunun transferini bu ay sonuna kadar bitirmesi bekleniyor.
Fatih TUTAR
gazetearena
.................6 gün önceki Samsun arena gazetesinden bu haberi paylaşıyorum...Şimdi ne olduysa oldu Gekas ın adı tekrar sivasspor ile geçmeye başladı;aklıma ilk gelen şey Sivassporun Rıza Hoca nın istediği oyuncuların fiyatını fazla bulup almak istemeyip Gekas,cernat gibi yaşlı,tecrübeli,bonservisi elinde olan oyunculara yönelmesi...Umarım bu duyumlar yalandır;sivasspor Rıza Hoca'nın izlettirip istediği oyuncuları alır...Alamazsa sivassporu şimdikinden daha kötü günler bekliyor demektir...Bu 1 hafta içinde herşey netleşir diye düşünüyorum..
|