Cevap: Transferde son durum
YENİASIR-29.12.2012
GÖZTEPE SİVAS FLÖRTÜ
Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz yıl Bucaspor'da oynayan Abdülkadir'i kiralamak için Sivasspor ile görüşüyor
PTT 1.Lig'de ikinci yarıda üst sıraları zorlayacak bir ekip yaratmak için kolları sıvayan Göztepe'de, yönetim Sivassporlu Abdülkadir'in şenini bırakmıyor. Önceki hafta sarı-kırmızılı ekibin gündemine gelen ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın "Satmayacağız" sözü üzerine geri adım atmak zorunda kalan Göz-Göz, golcü oyuncu Abdülkadir için yeni bir hamlede bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın alınmasını istediği Abdülkadir için bu kez kiralık formülünü devreye soktu. Sivas Başkanı Odyakmaz, 26 yaşındaki başarılı oyuncunun kiralanmasına sıcak bakarken Abdülkadir'in menajeri ile yönetim İstanbul'da bugün bir araya gelerek masaya oturacak. Transferin 1-2 gün içinde netleşmesi bekleniyor. Öte yandan yönetim, Karabüklü Mehmet Yıldız, Denizlisporlu Can Erdem ve Mersin İY'den Abdullah Halman için temaslarını sürdürürken Karabüklü orta saha oyuncusu Cernat'a PTT 1.Lig'in iddialı ekibi Çaykur Rizespor'da talip oldu. Süper Lig ve PTT 1.Lig'den birçok takımın listesinde bulunan Cernat'ın transferi taliplerinin çok olması nedeniyle zora girdi. BURAK HAKERLER
|