Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde son durum
Alt 30.12.2012, 12:12   #1497
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transferde son durum

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
atilla bey adı geçen forvetlerin içinde en hesaplısı bu sanıyorum 400 bin€ civarı yunanlıya 3.5 milyon veremeyiz faslı iyide kulübü bırakmazsa eldennegelir bunu alırlar sanırım
Brezilyalılar genelde ucuz oluyorlar.. Pazar şartlarıda zaten müsait. Sektör olmuş durumda... Ama ben sen kimi tercih edersin dersen Faslıyı tercih ederim. Gol atınca Hamdolsun Şükürler olsun deriz. Ağzımız yatkın anlayacağınız. Hem iyide penaltı atıyor, senede 4-5 golü garanti olur... Lakin her seneki fiyaskomuz olacağını zannediyorum. Söylentiler ayyuka çıkar yine vasatın altında bir kaç topçu alır, taraftarın önüne atarız... Hem bu Faslı ile Fransanın Montepiller takımı da ilgileniyormuş... Olmaz o iş...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...