Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay'ın şampiyonluk adayları...
Alt 31.12.2012, 00:23   #3
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Çalımbay'ın şampiyonluk adayları...

Bence rakiplerin ne yapacağından çok sivassporun ne yapacağı önemli...Sivasspor yapacağı transferlerle bence asıl hedefini de belirlemiş olacak..Eğer alınacak oyuncular vasat oyuncular olursa sivassporun yeri 10. lukla 15. lik arasında olacaktır diye düşünüyorum..Alınan oyuncular en az eldekiler kadar iyi hatta 1-2 tanesi eldekilerden iyi olursa sivassporun yeri de daha üst sıralar olur..Bu durumda sivasspor 5. likle 10.luk arasında bir derece yapar;belki de kupa da en az yarı final belki de final bile oynar...Sivasspor iskeleti belli olan,oynadığı futbol belli olmayan,günü gününü tutmayan;zaman zaman iyi futbol oynayıp rakiplerini yenerken ,bazı maçlarda ise umulmadık yenilgiler alabilen bir takım.. Taraftar olarak izlediğimiz bir çok maç bizi çok şaşırtıyor;sivassporun ne zaman,nasıl oynayacağını tahmin etmede çok zorlanıyoruz...Onun için sivassporun bu ligde en azından geçen yıl gibi iyi sonuçlar alması için ara transferde iyi oyuncuların takıma katılması gerekekiyor..Eğer alınan oyuncular eldekilerden ve kiraya gönderilenlerden iyi çıkmazsa sivasspor 2. yarı açık konuşmak gerekirse küme düşmeye oynar..Bunu oyuncuların ilk yarı performansına göre konuşuyorum..Ama 2. yarı bazı oyuncular(Erman,Kadir,Enaramo, Pedrel,Grosecki gibi) geçen yıllardaki gibi performanlarının üst sınırına çıkarsa o zaman sivasspor geçen yılki gibi rakibi her maçta zorlayıp puanları alır..Görünen köy de kılavuz istemiyor;her şeyin iyi olması için tekrar söylüyorum..2. yarı bu takımda ilk 11 de direkt oynayacak 3 tane oyuncu alınmalı..Alınanlar da oynayanlar kadar iyi ve gidenlerden daha iyi olmalı..Alınan oyuncular gidenlerden ve eldekilerden kötü çıkarsa işte o zaman Allah sivasspora yardım etsin,taraftara da sabır versin...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...