Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde son durum
Alt 01.01.2013, 23:44   #1595
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transferde son durum

İsrail de oynayan Toto Tamuz iyi bir oyuncu..Ama ben Fas lı santarforu tercih ederim...Hamdallah bence ondan daha kaliteli bir oyuncu..Ama G.Afrika da yapılacak Afrika Kupası nedeniyle 1 ay gelemeyeceği için sivasspor tercihini Nijerya asıllı İsrail vatandaşı olan Toto Tamuz dan yana kullanabilir..

Stoper için de bazı alternatiflerden söz ediliyor....Bir arkadaş İsrail den de bir stoper le görüşüldüğünü söylemiş..Bence bu oyuncu İsrail liginde oynayan yabancı bir stoperdir diye düşünüyorum..Benim gönlüm Sırbistan ın Voyvodina takımında oynayan Trajoviç den yana..Bu oyuncu şu anda Sırbistan ın en iyi stoperi olarak gösterilen bir oyuncu..Ve de bundan 15-20 gün önce vermiş olduğu bir roportaj da Türkiye ve Rusya dan teklif aldığını ama Türkiye yi tercih etmek istediğini söylüyor..Ama kendisini isteyen takımı açıklmıyor.. Rıza Hoca Bülent Hoca nın Sırbistan da bir oyuncu izlediğini bundan 1 ay önce sipastv. ye canlı yayında söylemişti..Eğer yeni bir stoper alınırsa belki de Raynoch başka bir takıma gidecek..Basında Karbüksporun Raynoch u istediğine dair geçen hafta bazı haberler de çıkmıştı..

2.başkanın söylediği isimler içinde ben en çok Özgür Çek ismini beğendim..Çünkü bu oyuncu f.b. takımından alınacak;ayrıca bu oyuncu bundan 2 yıl önce Ankaragücünde çok sayıda maçta da oynatılmıştı..Yani süper lig tercübesi de var;ve ilk 11 i zorlayabilecek bir genç..Umarım bonservisiyle sivasspora alınır...

Samsun dan alınması düşünülen oyuncu da genç bir oyuncu;alınırsa kadroya girer mi bilmiyorum..

Ankaragücünden alınması gündemde olan genç gurbetçi, Bilal ise ancak geleceğe yatırım olur;çünkü kadroda yer bulması çok zor....

son olarak Sivasspor bence orta sahaya mutlaka takviye yapmalı;Akhisar dan ayrılan Anıl Taşdemir tam bizim takımın oyuncusu;alınırsa bizim takımda mutlaka ilerleyen maçlarda şans bulur..

Sivasspor ara transferde daha çok geleceğe yönelik oyuncular almak istiyor;bu fikrin Rıza Çalımbaya ait olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..Çünkü sivassporun 2. yarıda mevcut takımı zorlayacak oyunculara ihtiyacı var..Ümit ve Bilal süper ligde hiç oynamamış oyuncular..

Samsundan alınması düşünülen Hakan genç ve tecrübesiz bir isim;geriye forvet tercihi ve alınırsa yabancı stoper kalıyor..Kuljoviç in durumu ise belli değilmiş;çünkü kiralık düşünülüyormuş..

Kuyoviç kiralık olarak bize gelir mi gelmez mi belli değil diyorlar..Yeni transferlerin kaç tanesinin 18 kişilik kadroya gireceğini şimdiden merak etmeye başladım..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...