02.01.2013, 13:57
|
|
|
Usta Yiğido
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor'un Yeni Golcüsü
Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Size Sivasspor'un en azından bu yıl oynadığı maçları izlemenizi öneriyorum.Eğer Kamil'in ceza sahasına attığı ortaları pas olarak değerlendirmiyorsanız.Kujovic sadece Kamil'in attığı toplara vursun bize yeterde artar bile.
Bunun dışında Kujovic'in golleri hep boş kaleye attığını söylemişsiniz.Gollerini bende izledim.Aklıma gelen ilk 3 golü söyleyeyim.Serbest vuruştan sağ ayağıyla 90'a attığı bir gol,kafayla çok zor pozisyonda attığı gol ve ceza sahasının dışından sol ayakla attığı füze
İnşallah satın alma opsiyonlu kiralanmıştır.Ben Emir'in bizde patlama yapacağına inanıyorum.Ancak sadece bu transferle olmaz.O bölgeye hızlı adam eksiltme yeteneği olan birisinide almamız gerekir.Bu isimde Toto Tamuz olabilir.
|
Size aynen katılıyorum. Ben daha önce de belirtmiştim bir yazımda Pedriel ve de Eneramo'nun yakalayıp kaçırdığı gollerin üçde biri Kujoviç'e gelsin ligimizin gıol kralı olur. Çok faydalı bir transfer olur kanatindeyim. Yeter ki hazırlık kampına yetişsin ve de takıma adepte olsun. Yoksa takıma adepte olamadıkdan sonra hiçbir işe yaramaz...
Bu arada Erdal Sarılar'ın açıklamalarına dayanarak bu transferin henüz gerçekleşmediği kanatindeyim oyuncu Maldiv'lerde tatilde menajeri dahil kimse ona ulaşamıyormuş.
|
|
|