Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Adı geçen oyunculardan Mahmut Temur'un youtube yüklenen videosunu izledim..Teknik bir oyuncu;2013 itibariyle 24 yaşına girecek olan bir oyuncu;2010 da henüz 21 yaşındayken Türkiye U-21 takımına çağrılmış ve Finlandiya maçında oynatılarak 1 kez de milli olmuş bir oyuncu..Köln ün altyapısından yetişen bir yetenek..10 numaralı mevkide oynuyor..Alınmasında fayda var..Rıza hoca bu tür yetenekleri ortaya çıkaran bir hoca...Atif ın mevkisinde oynuyor..En azından kupa da ve ligde sakatlık,ceza durumlarında yararlanılabilecek bir oyuncu...Uzaktan şut atmayı seven bir oyuncu izlenimi edindim...Diğer gurbetçi defnsın ortasında ve sağında oynuyor..Kapalı kutu..Şu şartlarda kadroya girmesi zor gözüküyor..Ümit bence seneye sivasspora daha yararlı olur diye düşünüyorum..Ümit aynı adaşı Ümit Özat stilinde çabuk bir defans oyuncusu;gelecekye takıma büyük katkı sağlar...Sivasspor cihan da geri geldiğine göre sadece 1 tane yabancı lacak ;o da forvet..Bu oyuncu iyi seçilmeli;mutlaka Enaramo ya alternatif bir oyuncu alınmalı..Kayseri den Kuloviç de alınırsa en azından 2. yarı 2 kulvarda mücadele eden bir takım olarak oyuncu sorunumuz olmayacak ama alınanlar takıma ne kadar katkı yapar onu da maçlar başlayınca ilerki haftalarda göreceğiz...Karşıyada dan eğer Cemil ve Onur da sözleşmelerini feshedip gelirse defansımızda stoper bolluğu olacak...Kamptaki 3 hazırlık maçında yeni transferler umarım kendilerini gösterirler...
|
Mahmut Temur benim de hoşuma gitti.Çabuk adam eksiltiyor ve oyun zekası çok iyi.Faydalı olabilir.Bu tip oyuncular her mevki için alternatif olabilir.Fizik olarak da sağlam,minyon tipine rağmen çıtkırıldım değil.Barcalenonın bücürlerini hatırlatıyor.