Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da
Alt 05.01.2013, 14:43   #9
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1104 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha adamı görmeden karalama kampanyası başlamış yine. Alt ligden gelmesi bu kadar kötü mü? Alt liglerden ne Tuncaylar, ne Mehmet Topallar çıktı. Artık bırakın bu bilinçsiz yorumları.

Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adam kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım.
Gökhancım bence taraftarımızın isyan ettiği bu transferden çok Rıza Hoca'nın genç futbolculara karşı tavrıdır...hersene büyük umutlarla transfer edilen ve adeta yıldız adayı olarak taraftara lanse edilen futbolcuların 90 dakika bile top oynamadan takımdan ayrılmasıdır...dolayısı ile yeni bir genç oyuncu yada alt ligden oyuncu alındığında otomatikmen taraftarda aynı şeyler çağrışıyor ve "yinemi?" sorusu akla geliyor...buda taraftarı isyana itiyor...bence herkesin senin gibi düşünmemesi normal...ama bende kesinlikle Hakan konusunda sana katılıyorum ve bekleyip görmek gerekir diyorum....inşallah bu sefer hepimizi yanıltan bir transfer olur...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...