Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !
Alt 06.01.2013, 22:52   #59
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yeter Artık RIZA ÇALIMBAY !

Rıza Hocayı özellikle bu yıl bazı maçlardan sonra ben de eleştirir oldum ama çok fazla abartmadım. En nihayetinde hemşehrimiz diyerek fazladan kredisi olduğunu düşünüyorum. Bütün camialar tarafından kişiliği ve beyefendiliğiyle takdir toplayan bir isimdir. Uzun yıllar top oynadığı Beşiktaş'a olan duygusunu anlayabiliyorum ama şu aşamada bunu geri plana atmalı bana kalırsa. Tamamen yok edemeyeceğini zaten biliyorum. Ama Sivasspor başındayken sadece Sivasspor'u düşünmesini isteriz. Bunun haricinde benim Sivasspor takımının başında özellikle görmek istediğim isim bir başka Sivaslı hemşehrimiz Erdal Keser'dir. Gurbetten birçok yeteneği ülkemize kazandırmıştır. Bütün herkes tarafından sevilir. Beyefendidir. Eric Gerets zamanında Gs'nin şampiyonluğunda ve Milli takımların çeşitli kademelerinde sportif açıdan başarıları olmuştur. Bir gün Sivasspor'un başında Erdal Keser ve yanında İlyas Tüfekçi gibi bir ismi görürsem çok mutlu olurum. Ama şu aşamada takımımızın hocası Rıza Çalımbay'dır ve o takımın başında oldukça ona saygı duyup hep başarılı olmasını isteyeceğim.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...