Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!
Alt 08.01.2013, 22:36   #6
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!

Sayın Yiğit'e aynen katılıyorum bu artık ezber yapılmış yorumlar olmaya başladı tabiki bazı illere göre iyi olmayabilir ama ligdeki bir çok şehirden daha iyi olduğumuzu düşünüyorum futbolcu sadece gece hayatı vs. Öncelik veriyor madem gidip tekirdağsporda oynasınlar gece hayatı deniz herşey var futbolcunun önceliği bence her zaman kariyer ve alacağı ücret olmuştur sen ücreti biraz yüksek verirsen koşa koşa gelirler. Bülent uygun'un "ben alkol bayiileri ile görüştüm futbolcular alkol alamayacak dediği sene 2 futbolcunun her gece sabahlara kadar içtiklerinide biliyorum bunlar bahane değil üstelik her futbolcuda gece hayatına önem vermiyorya

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...