Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!
Alt 08.01.2013, 22:55   #10
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!

Bülent Uygun başkana 6 tane futbolcu alacağımıza 5 tane alalım o futbolcuya vereceğimiz parayı da tesislere yatıralım diye teklifte bulunduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Bülent Uygun'un bizim takımda emeği çok.Ben Bülent Uygun'un Sivas'ı kötülediğini hiç hatırlamıyorum.

Şuan kötü durumda değiliz ama Yeni stadyum,Yüksek hızlı tren,Uçak seferlerinin artması,Modern şehircilik anlayışıyla hazırlanan Kale ve Turkuaz projeleri gerçekleştirilirse çok daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum.Şuandaki mevcut projeler ilerde yatırım çekme konusunda çok yaralı olacak bence.Önümüzdeki 10 yılda çok daha modern bir şehre sahip olacağımıza eminim.Şimdilik eldekilerle idare edin ve şuandaki şartlara ayak uyduracak futbolcu bulun bir zahmet.Futbolcu gelmiyor diye bahane üretip arkasına saklanmamak gerek geleni bulacaksın.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...