Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Ntv Spor'da Hoca'nın bu konuda söylediği sözler şunlar ;
Sivas'a oyuncu almak zor hakikaten çok zor bazı oyuncu için iklim şartları olsun şehir olsun bazen hakikaten cazip gelmeyebiliyor onun için ondan da zorlanıyoruz ama dediğim gibi en iyisini yapacağız diyor.
Kendi kulağıyla dinlemek isteyenler için http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ayyilmaz-vural 06.05 saniyesinden itibaren hoca konuya başlıyor.
Avrupa'nın herhangi bir takımında oynayan herhangi bir oyuncuya teklif yaptık diyelim, oyuncu önce alacağı parayı sorar sonra parada anlaşınca bazı şeyler sorar Örneğin ;
- Müslüman bir oyuncu değilse Sivas'ta ibadetimi yaşayabileceğim dini yerler varmı ?
- Çocuklarımın gidebileceği Ana dilimde eğitim veren kurumlar var mı ?
- İklim nasıl ben karı sadece Tv'de gördüm Sivas'da kış nasıl ?
Bu soruları daha uzatmak mümkün ama sanırım en önemli şeyler bunlara cevap vermek.
Bu ve benzeri sorunlar yüzünden İstanbul'u beğenmeyerek ayrılan oyuncular saymakla bitmez.
Hocanın sözlerinde yanlış bir şey yok kimse Rıza Hoca'nın Sivas sevgisini tartışamaz. Gurbette kapıcılıktan zirveye çıkmış yokluğu da varlığıda zirvede yaşamış birisi neyin ne olduğunu çok daha iyi bilir.
Başkan 3 Temmuz sürecinde takımın başında değilken yönetimden hiç kimse takıma sahip çıkmazken Rıza hoca takımı ayakta tuttu. Başka bir hoca olsaydı o an istifa edip kariyerine leke sürdürmek istemezdi. Hocanın oyuncu secimi, taktiği, kadrosunu vs. çok eleştirdim ancak bu konuda hoca sonuna kadar haklı.
Şimdiye kadar kimler Sivas'ın gelişimi için ne yapmış önce bunları sorgulamak gerek. Bu konuda söylenecek çok şey var ama yeri burası değil.
|
+ imza +
Sivasli olmak böyle birsey.
Biz birbirimizi cekemeyiz.
Sivaslimi vurun Kafasina yerdemi gördün bir Tekmede sen at.
Riza Hocanin söylediklerini baska tarafin´dan anlayip yorum yapiyorlar.