Cevap: Dün Uygun yapıyordu, bugün Çalımbay!
prensip olarak sivasımıza kim hayır düşünür hayırlı işler yapmışsa hepsini hayırla yad ederim abdullah yiğit yazmışda ben bülent uygun olsun rıza hoca olsun sivası öyle aşşalıyan kötüleyen çok fazla demecini görmedim bu konuda ne rıza hocacı nede bülent uyguncuyum ortada bazı gerçekler varistanbulla antalyayla kıyaslanmayız -bunu inkar etmek kafamızı kuma gömmek olur benim hatırladığım şehri terkeden nordinvoter-bouazza isimli oyuncular var şehri begenmeyip giden yerli oyuncularda enfazla 3 5 kişiyi geçmez öncelikle sivas bukadar kötü şehir değil sosyal imkanlar trabzondan karabükten ordudan aşşağıda değil eğer birfutbolcu sadece ,işini yapıp parasınıda katekulliye uğramadan almak istiyorsa gideceği yer sivasspordur meyhane bar vs vs arayan adamdan kimseye hayır gelmez eğer kayserinin böyle imkanları varsa oraya gidebilir istanbul 45 dak antrenman harici boş vakit kaldığınıda sanmıyorum haa yönetim sosyal aktiviteleri cazip hale getirebilir sivasın 17 tane ilçesi var herhafta bir ilçeye ziyaret gerçekleştirebilirgezi yada piknik yapabilirler futbolcularla aileleriyle bu ziyaretlerin masrafları toplasan bir doğaya kerim zengine sandroya ödenen parayı asla geçmez bu tür açıklamalar sadece beceriksizliğin kafadaki futbolcu emvarterinin azlığının hedefsizliğin cimriliğin vizyonsuzluğun maddi manevi desteksizliğin sonucudur siz şampiyonluğa oynayacak enkötü avrupaya gidecek hedef belirleyin adam gibi kadro kurun taraftarda stadı tıklım tıklım doldursun havalimanında futbolcuları binlerce kişi karşılasın bakıyım kim gelmiyormuş ?2.ligdeyken olsun süperligdeyken olsun 4 büyütülmüş takım haricinde ençok sivasspor tercih ediliyordu menecerler tesislerde nöbet tutuyordu hangi futbolcuyu getirelimdiye futbolcu lazımmı diye birazda kabahati kendimizde arayalım yabancı gelmiyor sehri begenmiyor diyoruz gelenleride kıçına teneke bağlayıp yolluyoruz tumu karim saidiyi keitayı zitayı syllayı agbetuyu filan ağlatarak yolladık tam anlaştığımız adamlara 50 bin €vermemek için elimizden kaçırdık karim saidi bizdeyken 100 bin €bonservisi vardı şimdi 1milyon €suç şimdi kimin ?dünyada okadar futbolcu varken eneramonun yerine bir golcü bulamamakta suç kimin ?afrikadandamı kötü bu şehir ?adamın işi top oynamaksa başkaderdi yoksa çocuklarının eğitimi filan derdi yoksa sivas futbolcu için ideal birşehir anderson geldi bastos geldi adamlar yeni evlilerdi çocuklarıda sivasda dünyaya geldi canavar gibide top oynadılar bence gelecek oyuncu yeni evli olmalı ailesiyle uğraşmaktan boş vakit bulamaz sadece işini yapar
|