Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Görüşmeler Devam Ediyor
Alt 10.01.2013, 19:44   #46
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Görüşmeler Devam Ediyor

anlaşıldı bizim en büyük transferlerimiz eldeki futbolcuların performanslarını artırması olacaktır bazı arkadaşlar, sivaslı yöneticiler filan şöyle düşünüyor işte sivasspor hiç transfer yapmasa ligi yine ilk 10 da kapatır diyorlar bende öyle düşünüyordum ancak rakiplerimiz olan kayseri antep akhisar mersin elazığ harıl harıl transfer yapıyor bizde henüz doğru dürüst futbolcu alamadık mersinde mehmet yıldız ve gosso bile takımına inanılmaz ivme kazandırır elazığı gördünüz adamları yenene kadar canımız çıktı bizden iyi oynuyor son maç elazığda buda demektirki aramızda 3 puan var yani henüz ligde kalmadık geçen sezon antalya düşecek dermiydik düşüyorlardı sayemizde kaldılar manisa düşecek takımmıydı yiğiti sattılar yerine adam almadılar düştüler ne oldum dememeli ne olacağım demeli sivasspor borcada girse mutlaka ortasahaya enaz 1 forvetede enaz 1 kaliteli golcü almalı 5 6 taneden vazgeçtim bu oyuncular yatutarsa misali oyuncular değil kendini kanıtlamış usta oyuncu olmalı hayırlısı olsun artık eğer mevcut oyuncularımız performanslarını yükseltmesse 2.yarı işimiz gerçekten çok zor 1 puan bile çok değerli olacaktır
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla