Cevap: Sivasspor 'Kılıç'ı çekti
yanisivasspor henüz 1 tane bile ilk 11 dw oynayacak oyuncu almadı 3 transferde ancak ilk 18 girer bundan sonra alınırsa ne ala
bir kişi çıksın desinki sen bunları yeni söylüyon diyemez ben baştan aynı görüşteydim ve haklı çıktım şu an itibariyele ama tek alsınlarda ben yanılıym sevinirim
denip önümze bakalım denir alınanda kötü çıkarsa kampa katıln-madı takıma alışmadıynan lig sona erer onun için ne varsa mevcut oyunculardan var ilk 11 aynen oynar hiç bir oyuncu degişmez
ben size birşey söyleyimmi futbolcuya parayı verdinmi valla hakkariye bile gider bunlar kolay laflar sonra şampiyon olman düşmezde boşa para harcamanında geregi yok
onun için boşuna kendinizi yormayın transfer haberi filanda beklemeyin mevcut kadroya destek verin bu senede böyle gitsin bakalım
transferler başlayıncada önce sivası begenmedi sogukderler sonrada aslında sorun para derler öyle gider benim hiç beklentimde çünkü mevcut kadrozaten ligde ilk 10 girer kupada ben bursayı yener diyoru
tepkigösterinsene şuana kadar 3 kişi katıldı takımda 3 de mümkün degilki şu takımda ilk 11 de oynasınlar eger kuvoviç ve bienvenu alınırsa bunlar oynar yoksa aynı 11 devam maçlar oynanırken alıyok der
evet yigidolar benim yazılarımı takip edenler iyi okuyun ben transferin ilk günü demiştimki merak etmeyin fazlada heveslenmeyin sivaspor yine aynı 11 le lige girer diye ve tepki almıştım hadi şimdide
|