Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.
Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.
Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.
Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.
Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.
Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.
|
Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.