Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Eylül'de Seyirci Dramı !
Alt 15.01.2013, 11:12   #8
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 4 Eylül'de Seyirci Dramı !

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hocam, bir nesnenin değeri kaybolunca anlaşılır. Allah korusun ama Sivasspor'un değeri de kaybolunca anlaşılacak.

Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek, "ben nerede hata yaptım/yapıyorum" diye sessiz ve derinden düşünmelidir.

Stadyuma girişte "Sivas'a özel uygulamalar" mı?. Çirkin tezahüratlar mı? Yönetimin kontrol noktasına hakimiyetsizliği mi? Herkes üzerine düşeni yaparsa problem de otomatik ortadan kalkar düşüncesindeyim.

Özledim o beton bloklar/basamaklara oturduğumuz, üst üste oturarak maçları izlediğimiz 3 lig, 2. ligde iken stada gelen, tel örgü diplerine kadar dolduran "taraftarı", özledim girişte cebindeki parası alınmayan taraftarın içerden o paraya çay simit almasını.

Özledim ben, stadyumda taraftarı 4'e bölerek "sinkaftan uzak" tazehüratları yaptıran "kırmızı-beyaz-şampiyon-sivas" sözlerini koro halinde söyleten Amigo İhsan ağbimizi.

Özledim, özledim seni.. Sivas'ta olmama rağmen o eski Sivas seni çok özledim.
Bayrama gider gibi sevinçle,coşkuyla.Bir de ayva tezgahından 1 tane sarı sulu ayva aldık mı.Ayva çok kıymetliydi haa!Parası bol olanlar düremeç alırdı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...