Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Özat'dan Sivas'a Övgüler
Alt 16.01.2013, 14:26   #20
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Özat'dan Sivas'a Övgüler

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geç bunları Ümit Özat! Bgüne kadar yüzlerce defa seni çeşitli kanallarda dinledim ağızından bir defa sivas ve sivassporla ilgili güzel sözler çıkmadı. Hep kendini Ankaralı olarak lanse ettin. Sivas televeziyonuna katıldığın için tabiki sivası öven sözler söyleyecen bizde yuttuk. Sivasspora nasıl mesafeli uzak olduğunu yönetime sorun onlar söylesin.bugün kalkmış övüyorsun. Sivassporun bugüne kadar bariz,skandal niteleğinde bir çok hakem kurbanı oldu,hangisinde ulusal tv.lerde bir cümle ettin
başkasını bilmem fakat ben yemedim bunları
Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse bana Sivaslı edebiyatı yapmasın... Üç gün önce Ankaragücüne teknik direktör olurken açıklama yapmıştı, Beni SİVASSPORda istedi gitmedim ankaragücüne geldim diye. Şimdi Sivaslı edebiyatı yapıyor paşam.
Sanki Rızayı gönderecek olursaız ben burdayım diye sinyal yapıyor ama bizim akımın başına ne Fbli Ne Bjk li Ne Gs li gelmemeli. Sivaslı bile gelmemeli. SİVASSPORLU gelmeli.
Bugüne kadar, yorumculuğa başladığı kısa dönemde de olsa Sivassporu konuşmadığı konusunda eleştirileriniz hoşgörü ile karşılanabilir. Ama "ben burdayım" mesajı verildiği şeklindeki görüş asla kabullenilir gibi değil. Divriği'li olup, köyüne dahi görev gereği gitmiş birisi ve Divriğispora yaptıklarını bilen olarak, sizlerin bilmediği şekilde bir insan olduğunu söylemekle yetinmek isterim.

10 seneyi geçti, Kuzeni Çağlayan Özat D.Ç. Divriğispora transfer olduğunda özel sohbetlerde Ümit'i yakından tanımıştım.

Hakkını yemeyin, kul hakkına girer. Nail bey canlı yayına katılır mısınız? diye sorup bağlantı kurulması ve futbolcumuz Ümit Kurt'un hocası olması hasebiyle gelişen konuşmalardan ibarettir.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...