Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle hayırlı olsun diyelim denize düşen yılana bile sarılır hesabı yapılmış transfer sercanın yeteneklerini kimseyle tartışmam lakin son 2 yıldır piyasada sercan diye oyuncu yok eğer yazıldığı gibi 350 bin €verilmişşe hemde sadece kiralık yazık olmuş avrupada afrikada brezilyada 300 bin €verdimmi dünya kadar oyuncu var sercan 30 gol atsa nolurki gs ye yarar bizde bu ligi kurtarrız ancak bide tutmazsa yabancı oyuncuda tutmazsa ligdede 1461 maçındaki gibi ruhsuz oynarsa takım verelini ptt ligi deriz hemen önyargılı olmak istemem inşallah kendini ispat etmek için çok çalışır tekrar gündeme gelir örnekleri çok var servet en önemli örnek eneramoyu tutarlarken sercan işi bitirir
|
Üstadım...Ben daha Sercan Bursadayken bu adamın sanıldığı kadar yetenekli olmadığını şişirildiğini ve en kısa sürede Bursaspordan gitmesinin gerektiğini belirtmiştim..Ve Bursadan sonra gideceği yerden hızla aşağıya düşeceğinide belirtmiştim..Bu yazdıklarım bu forumda var..Son 2 yıldır yok dıyorsunuz 2 yıl dan önceleride yoktu zaten..Sürati onu biraz daha ön plana çıkarıyor hepsi bu..Açın bakın Bursa şampiyon olduğunda FORVET dediğimiz bu kişi kalecimiz İvankovdan kaç tane fazla gol atmış..İvankovu geçin kaç gol atmış..Sivassporda iş yaparmı elbette olabilir...Ama bu kişi geliyor iye Enaramo gibi futbolcular kesilip bu oynatılacaksa yazık..Sanıldığı kadar iyi futbolcu değil..Aslında elindeydi de o bunu ilerletmek yerine barlarda bilmemnerelerde başka işleri ilerletmeyi tercih etti..Ve geldiği duruma bakın..Kocaman bir 0..Bence Sivasspor forvet yerine göbeğe iyi bir stoper ve tam önüne iyi bir ön libero almalı diye düşünüyorum...