Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Umarim bu Polonya´li iyi cikar, bugün Sercan´i gördükten sonra ligde kalmak ugruna Polonya´li Sivasspor´un son kozu.Sayet oda kötü cikarsa cira gibi yanariz.Bizim ligde kalmamiz icin gol atmamiz lazim.Gol bulmakta zorlaniyoruz 6 asindan eksik G.Antep´i yenemiyoruz.Ya onlarda oynasaydi demekki bir puandan bile olacaktik.
Son kozumuz Polonya´li forvet oyuncusu olacak.Umarim uyum sorunu uzun sürmez.
|
Bence sivasspor hem Piech i hem de Hamdallah ı almalı..İşte o zaman bu takım ligde gol rekoru kırar..Seneye Pedriel ve Enaramo nun sözleşmesi biteceğine göre 2 forvetin şimdidden hazır olması hem bu yıl hem de gelecek sene için sivasspora avantaj kazandırır..Bugünkü Sercan ı gördükten sonra inşallah Hamdallah da alınır diyorum..Çünkü Hamdallah Rıza Hoca nın 1. tercihi;bizim hoca aynı Enaramo ve Grosecki de olduğu gibi her zaman ilk tercihinin alınmasını ısrar eden bir hoca..Onun için tarnsfer bitmeden Hamdallah süprizi de yaşarsak sakın şaşırmayalım..Çünkü Sercan kiralık bir oyuncu ve opsiyon hakkı da olsa bizi tercih eder mi derseniz bence çok zor diyorum..Çünkü bu tür oyuncularınilk tercihi her zaman büyük takımlar eğer olmazsa Batı daki her hangi bir takımı tercih ederler..Bizim şehrin durumu malum;Sercan gibi oyuncular buralarda ne kadar kalırlar onu da zaman gösterir..Onun için ben gerekeceği için bir forvet daha alınmalı diyorum...