Cevap: Transfer 2013
Rıza hoca bugünkü basın toplantısında en az 1-2 oyuncu alacağız diyor;bu demektir ki sivasspor 2 oyuncu gerekirse 3. oyuncuyu bile almayı düşünüyor..Belki de 1-2 oyuncu gönderilip yerlerine yenileri alınacak..Raynoch ın mutlu olmadığını,yedek kalmak istemediği için başka bir takıma gitmek istediğini sağır sultan bile duydu;zaten Karabükspor'un Raynoch'a teklif yaptığı da basında bir süre önce yer almıştı..Ayrıca Rıza Hocanın orta sahaya oyunun 2 yönünü de oynayan bir oyun kurucu istediğini hepimiz biliyoruz..Çünkü Atif ın zaman zaman sakatlanması,Erman ın istikrarsız oyunu sivasspor için böyle bir oyuncuyu gerekli kılıyor..Ben birilerinden Rıza Hoca nın yönetime oyun kurucu istediğini söylediğini de duydum...Ayrıca bu yıl transfer bitmeden Hamdullah transferinin biteceğini düşünmüyorum..Gün ola hayrola ;Hamdullah'ı belki Afrika Kupasının sonunda da transfer edebiliriz;unutmamak gerekir ki Enaramo tarnsferi de son anfda gerçekleşmiş;Enaramo birden bire takıma katılmıştı;Afrika kupasından sonra neler olacağını kimse bilemez..Hamdullah olmasa bile sivassporun 2 tane daha forvet almak isteyeceğini düşünüyorum..Bugün Sercan ın oynadığı oyunu gördükten sonra hem Rıza Hoca hem yönetim forvet konusunda daha farklı şeyler düşünecektir..Üstelik Arif kiralık geliyor;seneye belki de geri dönecek..O zaman niye sivasspor önümüzdeki seneyide düşünüp 2 tane forvet almasın....Bugünkü oyun açıkcası hepimizde hayal kırıklığı yarattı;umarım sivasspor bu futbolu başk maçlarda oynamaz..Haftaya zor bir deplasman gidiyoruz;hala istenen forvetlerler anlaşmış değiliz;bakalım bu işin sonu nereye gidecek..Umarıma aranan forvet bir an önce bulunur;yoksa işimiz çok zor..
|