Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.01.2013, 08:04   #72
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1508 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ferhat abim takımı beğendim diyorsa bende icimi serin tutarım.. Hastalığımdan dolayı maca gidemedim vede Tv'den de bakamadım.. O kadar olumsuz yorumlar tam icimi karartmışken sağolasın Ferhat abi
Takım aslında iyiydi, özellikler ikinci devre çok iyiydi. Sercan oyuna girdi fakat daha takım arkadaşlarının adını bile bilmediği!!!! bir platformda oynadı. Zamanla olacak. Umarım o zaman ligin sonlarını bulmaz. Bu takımda mutlaka 2 forvet olmalı. Pedriel acilen ıskartaya çekilmeli. Grosicki ile Ziya harika işler yapıyorlar. Hani Barca da Xavi, İniesta ikilisi gibiler. O kadar iyi anlaşıyorlarki. Zannetmiyorum Grosicki bir daha böyle bir partner bulabilsin. Kadir biraz derli topluydu. Adem de çok iyiydi özellikle top tutması dağıtması hoşuma gitti. Lakin dakika ve kondüsyon sorunu var. 65 den sonra tekledi. Borjan mükemmel toplar çıkardı ilk yarı. İkinci yarı taktik vermekle yetindi Uğur kötüydü. Ümit tekledi bu maçta. Tedirgin ve uzun toplar çıkarmayı bırakmalı bakarak görerek oynamalı.

Yani Murat kardeşim takım fena değil. Eğer Kamil gitmezse ve şu yeni forvet de iyi çıkarsa eminim bu takım çok iyi sonuçlar alacak...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...