Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 22.01.2013, 10:32   #5
favori58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.12.2010
Mesajlar: 1.179
Thanks: 0
586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abdullah yiğit yine işin kolayına kaçmış ve taraftara yüklenmiş. resmin geneline bakmakta fayda var. taraftarsızlık sorunu bugün sadece sivasspor'un değil türk futbolunun genelini ilgilendiren bir sorun. onlarca farklı sebepler var elbette. bunlara değinse daha faydalı olurdu.

abdullah yiğit'ten sürekli taraftara yüklenmesini değil de arada bir de olsa stadyumdaki fiziki şartlardan kaynaklanan sorunlara değinmesini bekliyorum.

bugün diğer bir foruma alıntıladığım haber ise aşağıda:

Beyefendi senin Bursadaki olayldan haberin yok galiba orada. Yönetimle Bursa taraftarı arasında soğuk savaş var.İkincisi onların bu hali bile bizim en iyi halimiz gibi,onlarla bizi kıyaslayamazsın,Bursada maçlara az gelen olsa onlar taraftar,ama sivas hep seyirci kalacak bunu böyle bil.
Ben Apo abinin babasının oğlu değilim,ama birde gerçeği kabul edin ne var. Aynaya bir bakın,
Sttdaki olumsuz şartları dile getirdiğine ben en az 3 veya 4 kez şahit oldum demekki işinize geleni duyuyor yada okuyorsunuz
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...