Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.01.2013, 21:12   #47
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sivasspor maçı ciddiye alınca futbolcularda ilk maça göre istekli olunca tecrübe ve kalite farkıyla zorda olsa kazanmayı bildiler borcan adem iyiydi rakipten sercan kayayı çok beğendim hernekadar tip yeşilçamın tecavüzcü sapığı bir artiste benzesede adam bizim kadir gibi hakan gibi 3 kişi eder groseçki uğur çok etkisizdi bunlarla 9 kişi oynuyoruz uğurun yerine erhan yada mehmet nas oynarsa daha çok verim alırız sanıyorum atıfla grosecki anlaşamıyor groseckinin adamı ziya sağtarafta öyle 2 li yok sercan yavaş yavaş ısınıcak hernekadar çok etkili olmasada 3 maçtada kapalı takımlara karşı oynadı beklediği siprinte çıkacağı boş alan bulamadı iyi olacaktır borjan kritik kurtarışlar yaptı sonradan oyuna girsede ermanı istekli gördüm 1461 takımını küçük görmemek lazım gs yi elemiş fb ye kök söktürmüş birçok süper lig takımından daha dirençli takım onedenle bu galibiyeti önemsiyorum hakem iyiydi rıza hocada eldeki oyuncuları iyikullanmaya çalıştı taraftarımızada değinmemek olmaz gerçekten diğer maçlara nazaran diri bir seyircimiz vardı artması dileğiyle hepsine çok teşekkür ederim takımada galibiyet için teşekkür ederim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla