Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı
Alt 24.01.2013, 23:00   #45
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsimsiz87 eğer Wikipediye iyi bakarsan Fas milli takımının şu anki 23 kişilik kadrosunda 15 tane yurt dışı patentli oyuncu var..Bu oyuncuları bi zahmet araştır bakalım nerelerde oynuyorlar...Granada takımını hiç küçümseme çünkü La Liga da oynayan bir takım..Al Arabi ye 5 milyon euro ödemişler transfer bedeli olarak...Fas milli takımı şu ana kadar onca yıldıza rağmen takım olmayı başaramamış bir takım;onu son maçta başarırlarsa 2.tura da geçerler zaten...2.olarak ben Hamdullah konusunda sadece youtube daki videolara bakarak konuşmuyorum;çünkü geçen yıl yani 2012 de Fas U-23 milli takımıyla Londra Olimpiyatlarında oynadıkları 2 tane maçı trt den canlı izledim..Hamdallah bu maçlarda Ambrabad ile birlikte çift forvet oynadı..İlk turda elendiler ama bu takımda Amrabad dan daha çok göze batan oyuncu Hamdallah dı..O zaman bu oyuncuya talip olacağımız aklıma gelmemişti..İzlerken bu oyuncuya hayran olmuştum..Süratli, kıvrak,hızlı bir forvet..Aynı eski G.S lı Arif Erdem stilinde bir oyuncu...Eğer gerçekten sivasspora gelirse tribünleri ayağa kaldıracağından hiç şüphem yok...
1. Transfer insallah gerceklesir.

2. Böyle mantikli düsünen (yani düsüneyen) kisilerle ugrasmana gerek yok , pyiasa degeri 50 Milyoon , 100 Milyon € olmasi lazim o zaman , birsey demezler heralde binlik biel az geliyor bazi kisilere.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla